TUPEX AB är en del av TUPEX GROUP som etablerades i Istanbul 1998 och är nu en av Europas större tillverkare av el- och belysningsarmaturer med fabriker i Italien, Tjeckien och Istanbul.

TUPEX AB etablerades 2016 i Sverige och vår affärsidé är att med minimerade mellanled erbjuda ytterst attraktiva priser på våra högkvalitativa LED belysningsarmaturer.

Tupex Group och TUPEX AB i Sverige följer kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller ställda miljökrav.

Vi har mer än 20 års erfarenhet från elektricitet- och belysningsbranschen med kunder och uppdragsgivare i mer än 25 länder.

Vårt mål är att förse alla kunder med bästa support och belysningsprodukter inom LED, så låt oss hjälpa er med era belysningsprojekt.

Har ni frågor, kontakta oss på tel. 08-544 011 11 eller mejla på  info@tupex.se

about1

Andra tjänster

TUPEX AB har via Tupex Group tillgång till egen stab av erfarna designers, produktutvecklare och tekniker som är ständigt sysselsatta med vidareutveckling av våra belysningsarmaturer för att du som kund ska få produkter av hög kvalitet och design.


Vårt uppdrag

Tupex AB tillhandahåller ändamålsenliga och attraktiva belysningslösningar inom LED. Vi driver aktivt klimat- och miljöfrågor i vår verksamhet.


Vår filosofi

Att vara lyhörda där kvalitet är ett mått på våra prestationer ur kundens synvinkel. Effektiv kommunikation är en avgörande del i denna utveckling och utgör kärnan för vår verksamhet.


Vår vision  

Allteftersom våra kommunikationsverktyg erbjuder obegränsade och diversifierade tjänster, krymper avstånden i världen.

Vi strävar efter att lära känna våra kunder väl och behandlar alla förfrågningar som en regel.

Betydelsen av förtroende bland internationella handelsfrågor är självklara och vi förväntar oss att förtjäna ert förtroende på alla områden.

Tupex AB, Ideologi

TUPEX jobbar med principer som ärlighet, kvalitet och service och vi kommer att stödja dig som kund, både idag och i framtiden

1000+

kunder

99%

Nöjda Kunder

19%

Tillväxt

5200

Stöd Kunder

Har ni ett projekt? Tupex kan hjälpa er..

TUPEX Elektriska är ett snabbt växande företag med principerna om kvalitet och nöjda kunder.