• TUPEX DEUTSCHLAND
    Oedenberger Straße 149 90491 Nürnberg
    Germany
    Telefon :  +49 (0) 40 87 407 536
    E-mail: germany@tupex.eu
  • TUPEX SVERIGE
    Bergkällavägen 34 192 79 Sollentuna
    Sweden
    Telefon :  +46 8 544 011 11
    E-mail: kundservice@tupex.se
  • TUPEX DANMARK 
    Bispebjerg Bakke 7 DK - 2400 Copenhagen NV
    www.tupex.dk
    Telefon :  +45 30 12 76 32
    E-mail: info@tupex.dk
  • TUPEX ELECTRIC
    Ağaoğlu My Office 212. Taşocağı yolu Cad. 135 İstanbul
    Turkey
    Telefon :  +90 212 564 00 96
    E-mail: Turkey@tupex.eu
  • FINLAND DISTRIBUTOR
    Robert Huberin tie 3 B 01510 VANTAA
    www.tupex.fi
    Telefon :  +358942453033
    E-mail: info@tupex.fi
  • NORWAY DISTRIBUTOR
    Teglverksveien 83, Solbergelva 3056
    www.tupex.nu
    Telefon :  +47 32 993 846
    E-mail: info@tupex.nu
  • TUPEX FRANCE
    Coeur Marais 64-66 Rue Des Archives Paris 75 75003
    France
    Telefon :  +33 7 87 40 62 61
    E-mail: france@tupex.eu
  • BELGIUM DISTRIBUTOR
    Rue du bois thorn 2 /Bte 16 10 80 Bruxelles
    Belgium
    Telefon :  +32 488 58 00 56
    E-mail: belgium@tupex.eu
  • UK DISTRIBUTOR
    5 Arundel St, London WC2R 3DX, UK
    www.tupex.eu
    Telefon :  +44 744 190 80 37
    E-mail: uk@tupex.eu
  • RUSSIA DISTRIBUTOR
    63B Usmanov str. Kazan, Tatarstan Republic, Russian Federation, 420095
    Russia
    E-mail: russia@tupex.eu
     
  • USA DISTRIBUTOR
    South pool & Spa, 12436 FM 1960 West Suite 222 Houston, TX 77065
    www.tupex.eu
    Telefon :  +1 713 423-4663​
    E-mail: usa@tupex.eu
  • TUPEX CANADA
    501 boulevard des laurentides Laval H7G 2V2 Quebec
    Canada
    Telefon :  +15146794284
    E-mail: canada@tupex.eu
  • DISTRIBUTOR
    TWO TOUCH KSA
    8530 Wadi Aqeeq Str. Aziziyah dist. 
    Telefon :  +966 5400 88 304
    E-mail: saudiarabia@tupex.eu
  • TUPEX LEBANON
    Auto Strade Zahrany, 10, Sour
    Lebanon
    Telefon :  +961 3 733 559
    E-mail: middle.east@tupex.eu
  • EGYPT SALES OFFICE
    Mostafa El-Nahaas Str. 27, Nasr City, Cairo
    Egypt
    Telefon :  +20 102 862 7287
    E-mail: egypt@tupex.eu
  • AZERBAIJAN DISTRIBUTOR
    15 Yahya Bakuvi St, Baku
    Azerbaijan
    Telefon : +90 212 564 00 96
    E-mail: azerbaijan@tupex.eu
     

title-gdpr

poster-gdpr

GDPR

Den 25 maj 2018 ersattes PUL, Personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen, mer känd nu som GDPR (General Data Protection Regulation). Förordningen berör alla företag som på något sätt behandlar personuppgifter som namn, adresser, telefonnummer, mailadresser, IP-nummer och i vissa fall bilder. Detta kommer att innebära en del förändringar och syftet är att stärka dina personliga rättigheter.

 

Vi på Tupex Sverige är enligt Dataskyddsförordningen personuppgiftsansvariga för de personuppgifter som vi behandlar.Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig och ditt företag.

 

Syftet med en sådan behandling är för att vi ska kunna ingå och ha en affärsmässig relation eller avtal med dig och om situationen så kräver för att fullgöra en rättslig förpliktelse som tillkommer oss.

 

Dina personuppgifter kan komma att behandlas av oss så länge vi har skyldighet enligt lag (t.ex fakturalagen). Som kund har du rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att att vi ska begränsa behandlingen, för att göra invändningar eller under vissa förutsättningar, begära radering av dina uppgifter. Personuppgifterna kan även komma att lämnas till eller inhämtas från kreditupplysningsföretag, koncernföretag eller försäkringsbolag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till annat land eller i tredje part.

 

Om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att vända dig till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

 

För frågor kring dina personuppgifter kontakta oss på kundservice@tupex.se

 

Läs mer om dataskyddslagen och dina rättigheter på www.datainspektionen.se

 

Tupex Electric

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår hemsida. Genom att surfa på denna hemsida så godkänner du vår användning av cookies. MORE INFO