Blog

Välkommen till Tupex Padel 2023 – En Belysande Sportshändelse!

Det är med stor glädje vi nu vill bjuda in dig till vårt storslagna padel-event 2023!

Förbered dig för en spännande dag fylld av padel i amerikansk stil, där en vinnare tar hem ett fantastiskt pris. Efter intensiva matcher på banan är du varmt välkommen att ansluta till oss på vårt kontor och showroom för en läcker middagsbuffé. Det blir också tillfälle att utforska Tupex breda sortiment av belysningslösningar.

Evenemangsdetaljer

Plats: Järfälla Padel Club
Address: Mjölnarvägen 1, 177 41 Järfälla
Datum: 30 november
Tid: 16.00–19.00 (Paddelspelen startar klockan 16.00, så var gärna på plats en stund innan)

För oss på Tupex handlar det inte bara om att belysa rum, utan även att bygga gemenskap och kamratskap. Detta event är en unik kombination av tävling, samhörighet och utforskande.

Anmälan och detaljer

För att säkra din plats och för ett smidigt arrangemang, vänligen bekräfta din närvaro senast den 10e nov. genom att mejla oss på [email protected] eller sms:a Magnus på 070 302 57 24. Glöm inte att ange ditt namn och kontaktdetaljer för en smidig registrering. Antalet platser är begränsat, så missa inte denna chans att vara med på #Tupex_Padel_2023! 

🎾 Boka Din Plats Nu!🎾

Vi ser fram emot en oförglömlig dag fylld med sportslighet, skratt och självklart briljansen i vårt belysningssortiment. Vi ses på padelbanan! 

Vänliga hälsningar,
Tupex Team